0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Zbirka pohištva LPAL

Časi se spreminjajo in s tem tudi naš odnos do okolja, ki nas obkroža. Vedno bolj cenimo preproste, ampak kvalitetne stvari. Pomemben nam je počitek in čas, ki ga lahko preživimo doma. Dom postane prostor, kjer se sproščamo in delamo. Naj bo kolekcija pohištva LPAL navdih za prenovo vašega doma.
 
Kolekcija pohištva LPAP je kombinacija praktičnih in modernih rešitev. Skandinavski slog, fronte v sijaju in leseni ročaji so kombinacija, ki naredi to pohištvo unikatno. Zajema pohištvo za dnevno in delovno sobo. Kolekcija je na voljo v dveh barvnih kombinacijah: bela, siva v sijaju in bukev, ter bela v kombinaciji z »Ribbeck« hrastom. Fronte v sijaju ustvarijo moderno vzdušje v interierju, odsevi na frontah pa v dom vnesejo živahnost. Barvna »Ribbeck« paleta poskrbi za preposto in domače vzdušje. Minimalističen dizajn se kaže s preprostimi in čistimi linijami. To kolekcijo pohištva odraža tudi praktičnost, saj ima velike predale in omarice, kamor lahko shranimo stvari, ki jih želimo skriti očem ali pa jih izpostavimo v vitrinah. Izberite želeno barvno kombinacijo in ustvarite ambient, v katerem boste uživali.
Brezplačna dostava

Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom (do mesta, dostopnega s tovornim vozilom) in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas.

Plačilo ob dostavi

Predplačilo ni potrebno. Plačate lahko z gotovino ali s kartico ob dostavi. Ponujamo tudi obročno odplačevanje.

Brezplačno vračilo v 365 dneh

Če s pohištvom niste 100% zadovoljni, ga lahko v 365 dneh vrnete in vrnili vam bomo denar.

Več kot 100.000 kosov pohištva

Naš cilj je, da bi bila naša ponudba največje v Sloveniji.

Zagotovljeno najnižja cena

V kolikor ste izdelek našli ceneje, bomo ceno izenačili, hkrati pa vam bomo zagotovili brezplačno dostavo.

1 naročilo = 1 drevo

Za vsako naročilo, ki ga prejmemo, bomo posadili drevo. Z vašo pomočjo bomo posadili na tisoče dreves.

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov