0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Mere in lastnosti

Več tukaj:
Višina:
750 mm
Širina:
900 mm
Dolžina:
1800 mm
Največja dolžina:
2200 mm
Mere stola:
830 x 590 x 620 mm
Debelina delovne plošče:
40 mm
Višina sedišča:
485 mm
Globina sedišča:
420 mm
Višina naslonjala za hrbet:
345 mm
Največja nosilnost:
120 kg
Število sedežev:
6
Okvirni čas dostave:
7 delovnih dni
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti
Podaljšanje:
  • Ja
Namizni material:
  • Mediapan plošče
Material za stopala:
  • Mediapan plošče
Sedež:
  • Blago
Noge stola:
  • Kovinske
Miza barva:
  • Bela
Barva stola:
  • Črna
Izbira barve:
  • Ne
Možnost spremembe kompleta:
  • Nemogoče spremeniti
Vrsta materiala:
  • Velvet
Izvor:
Azija

Dodatne informacije

MDF plošča
S podaljškom
Žamet

MDF plošča

Kratica MDF pomeni vlakneno ploščo srednje gostote. Ta material je podoben iverki, vendar ga proizvajajo drugače. Narejena je iz lesnih delcev in vlaken, ki jih stisnejo in zlepijo skupaj v trdno ploščo. Ta material je izjemno odporen na lomljenje in krivljenje.

Žamet

Žamet je tkanina z razkošno teksturo in videzom. To je mehka tkanina, ki spreminja odtenek, odvisno od osvetlitve in smeri postavitve niti. Najboljše lastnosti tkanine razkrivajo temne zemeljske barve: zelena, temno rjava, siva, modra. Pri proizvodnji žametov se uporabljajo sintetični, viskozni ali poliamidni materiali. Tkanina je izjemno priljubljena in se pogosto uporablja v notranjosti za izdelavo oblazinjenega pohištva in drugih notranjih detajlov, kot so okrasne blazine. Žamet se zlije z notranjostjo vašega doma, zato ga ne izpustite pri izbiri novih tkanin. Ponekod žametna površina lahko izgubi žametne lastnosti, kar je del žametnega čara. Kako skrbeti za žamet? Mehka krtača ali ročni parilnik bo pomagal oživiti tkanino. V primeru, da se tkanina polije, jo takoj obrišite z vpojno krpo. Ne drgnite površine, saj lahko to poškoduje tkanino. Za to tkanino uporabljajte samo čistila za žamet ali toplo vodo in milo. Pred čiščenjem tkanine preverite čistilo na skritem mestu.


Priporočen

Izdelek priporoča naša ekipa. Kaj to pomeni?

V ponudbi imamo na desetine tisoč modelov pohištva, ki jih dobavljamo od različnih proizvajalcev. Iz tega razloga je vse, preden jih vključimo v ponudbo, praktično nemogoče preizkusiti. Proizvajalca tega izdelka je priporočila naša ekipa, ker izpolnjuje naslednje kriterije: dobro pakiranje, kratek čas dostave, razmerje med ceno in kvaliteto, malo reklamacij in dobra prodaja. Samo slaba polovica naših izdelkov ima to oznako, zato ste lahko prepričani, da ste izbrali najboljši izdelek.

MNENJA STRANK MNENJA STRANK

Sorodni izdelki Sorodni izdelki