0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Zbirka pohištva NVAN

NVAN kolekcija - funkcionalnost in pametna rešitev. Pohištvo te kolekcije je na voljo v dveh barvnih različicah in obe odlikuje imenitna kontrastna kombinacija. S tem pohištvom boste lahko notranje prostore opremili v skandinavskem, sodobnem ali industrijskem stilu.
 
Pohištvo kolekcije NVAN je narejeno s kombinacijo matiranih površin in elementi z imitacijo lesenih vzorcev. Prva kombinacija je v beli barvi s »Palazzo« hrastom in predstavlja sodoben slog, medtem ko je druga kombinacija mat sive barve z dekorativnim lesom in izraža industrijsko strogost. Pohištvo v izrazitih barvah je kot nalašč za dnevno sobo v skandinavskem slogu, saj ta združuje elemente svetlih barv z naravo, ki osvetlijo notranje prostore. Matirana površina pohištva je prekrita s posebnim »Supermatt« filmom, ki jo zaščiti pred puščanjem vidnih prstnih odtisov. Za omeniti je tudi noge pohištva NVAN, saj mu dajejo lahkotnost in subtilen avantgardni slog.
 
Kolekcija NVAN vključuje predalnike in omarice različnih širin. Pohištvo odlikuje veliko število vrat, polic in predalov, kar olajša vzdrževanje urejenosti dnevne sobe. V kolekciji najdete tudi omarico za TV, ki je sestavni del vsake dnevne sobe. Poleg sodobnega dizajna je prednost kolekcije NVAN tudi mehanizem mehkega zapiranja, ki še bolj poudari udobje uporabe posameznih kosov pohištva.
Brezplačna dostava

Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom (do mesta, dostopnega s tovornim vozilom) in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas.

Plačilo ob dostavi

Predplačilo ni potrebno. Plačate lahko z gotovino ali s kartico ob dostavi. Ponujamo tudi obročno odplačevanje.

Brezplačno vračilo v 365 dneh

Če s pohištvom niste 100% zadovoljni, ga lahko v 365 dneh vrnete in vrnili vam bomo denar.

Več kot 100.000 kosov pohištva

Naš cilj je, da bi bila naša ponudba največje v Sloveniji.

Zagotovljeno najnižja cena

V kolikor ste izdelek našli ceneje, bomo ceno izenačili, hkrati pa vam bomo zagotovili brezplačno dostavo.

1 naročilo = 1 drevo

Za vsako naročilo, ki ga prejmemo, bomo posadili drevo. Z vašo pomočjo bomo posadili na tisoče dreves.

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov