0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Mere in lastnosti

Višina:
2000 mm
Širina:
1960 mm
Globina:
580 mm
Število polic:
8 (št. kosov)
Število vrat:
4 (št. kosov)
Število predalov:
3 (št. kosov)
Teža:
174 kg
Okvirni čas dostave:
5 delovnih dni
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti
Noge:
  • Ne
Ogledalo:
  • Ja
Vrata omare:
  • S tečaji
Ročaji:
  • Plastika
Barva:
  • Bela
Izbira barve:
  • Ne
Materiali:
  • Iverne plošče
Izvor:
Evropa
Koda izdelka:
55082

Dodatne informacije

Ta kolekcija modernega dizajna bo navdušila tiste, ki so jim všeč tako tradicionalne kot tudi svetle barve. Kolekcija ponuja tako posamezne kose pohištva kot tudi pohištvene garniture, kar vam bo omogočilo, da ustvarite stilski prostor v vašem domu in prihranite čas s kombiniranjem ločenih kosov pohištva.

Glavne prednosti te kolekcije so praktičnost in izbira barv. Omare v kolekciji imajo veliko prostora za vaše osebne stvari. V omarah boste našli različne vrste prostorov za shranjevanje – police, prostor za obešanje oblačil ter predale. Ogledala na vratih omare bodo prostoru dala občutek prostornosti. Vsi kavči in postelje v kolekciji imajo zaboje za posteljnino in vzmetnice z vzmetmi. Tako klasične kot igrive barve bodo dale vašemu domu odličen poudarek. Zlati ali srebrni ročaji pa poudarijo moderen značaj pohištva in so privlačen poudarek.


Priporočen

Izdelek priporoča naša ekipa. Kaj to pomeni?

V ponudbi imamo na desetine tisoč modelov pohištva, ki jih dobavljamo od različnih proizvajalcev. Iz tega razloga je vse, preden jih vključimo v ponudbo, praktično nemogoče preizkusiti. Proizvajalca tega izdelka je priporočila naša ekipa, ker izpolnjuje naslednje kriterije: dobro pakiranje, kratek čas dostave, razmerje med ceno in kvaliteto, malo reklamacij in dobra prodaja. Samo slaba polovica naših izdelkov ima to oznako, zato ste lahko prepričani, da ste izbrali najboljši izdelek.

MNENJA STRANK MNENJA STRANK

Sorodni izdelki Sorodni izdelki