0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Mere in lastnosti

Več tukaj:
Višina:
240 mm
Širina:
1550 mm
Globina:
260 mm
Debelina plošče:
16 mm
Okvirni čas dostave:
35 delovnih dni
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti
Barva:
  • Črna
  • Catania hrast
Izbira barve:
  • Ne
Materiali:
  • Iverne plošče
Vključeni dodatni materiali:
  • Mediapan plošče
  • ABS
Izvor:
Evropa

Dodatne informacije

Dom je kraj, kamor se vedno radi vračamo. Poskrbite za glavni poudarek vašega doma - pohištvo. Z njim boste ustvarili ravno takšno atmosfero, kakršno si želite. Zbirka pohištva PRAS vas bo morda navdihnila, da preobrazite vaš dom. 

Ta zbirka pohištva je izjemno elegatna in bo pritegnila vaš pogled. Kombinacija črnega hrasta in hrasta »Catania« ji dajeta pridih luksuznosti in domačnosti. Lesene fronte niso nasičene z nepotrebnimi detajli, vse pa se skupaj zlije v prijetno celoto. Kaljeno steklo, uporabljeno pri vitrinah, je toplotno obdelano, njegova odpornost pa je 5-6 krat večja kot pri običajnem steklu. LED luči, ki jih lahko naročite dodatno, bodo še dodatno poživile vitrine te zbirke. Majhni detajli, kot so kovinske pohištvene noge, se odlično podajo k celotnemu dizajnu. Pohištvo ima vgrajeno tiho zapiranje, ki preprečuje hrup. Mehanizem »Push to open« pa vam omogoča enostavno odpiranje vrat in predalov.

Zaščiteni robovi

Robovi pohištva so prekriti z zaključnim trakom. Material je izdelan iz močne plastike, ki se običajno uporablja za zaščito robov na pohištvu.

MNENJA STRANK MNENJA STRANK