0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Zbirka pohištva RFD

Živahna dnevna soba in kreativna pisarna, kjer se rodijo izjemni projekti - vse v enem. Lahko je tudi otroško igrišče, ki se ponoči prelevi v pravo, udobno spalnico. Je to sploh mogoče? Absolutno - s posteljami RFD! Le nekaj sekund potrebujete, da kateri koli prostor v vašem domu spremenite v spalnico. RFD je postelja, ki je skrita v omari. Razbremeni vam prostor, ki bi ga običajno zasedla vaša tradicionalna postelja ali pa mogoče kavč, ki običajno ni najboljša dolgotrajna rešitev za vsakodnevno spanje. Priprava ali zlaganje postelje vam vzame le nekaj sekund, kar pomeni, da svojo dnevno sobo lahko zelo hitro spremenite v spalnico ali pa spalnico v pisarno. Vse to je mogoče, saj s sodobnim dizajnom istočasno ohranjate nočno udobje in estetski dnevni prostor.

RFD postelje so prav tako udobne kot tradicionalne postelje. Konstrukcija postelje ima vgrajeno vzmetenje s kovinskim okvirjem, ki zagotavlja pravilno oporo za vzmetnico. Poleg tega lahko sami po svojih željah izberete vzmetnico do debeline 18 cm. Pomembno je omeniti, da so veličine RFD postelj prilagojene standardnim dimenzijam vzmetnic - od 90 do 180 cm široke in 200 cm dolge.

Pri vseh RFD projektih je varnost na prvem mestu. Ključna varnostna lastnost je premišljeno oblikovana postelja. Druga pomembna stvar je izbira primernih in varnih elementov, s katerimi posteljo pritrdite na steno. Stenska postelja je opremljena z varnostno ključavnico, ki varuje pred nenamernim odpiranjem. Vgrajen dvižni mehanizem z vzmetmi, delno prevzame breme in pomaga pri dvigovanju ležišča. Svoj prostor za spanje si boste lahko pripravili brez napora - to je eden izmed mnogih razlogov, zakaj si mladi ljudje in ljudje, ki živijo v garsonjerah, to pohištvo tako pogosto izberejo za svojo spalnico.

Varna brezplačna dostava

Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom (do mesta, dostopnega s tovornim vozilom) in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas.

Plačilo ob dostavi

Predplačilo ni potrebno. Plačate lahko z gotovino ali s kartico ob dostavi. Ponujamo tudi obročno odplačevanje.

Brezplačno vračilo v 365 dneh

Če s pohištvom niste 100% zadovoljni, ga lahko v 365 dneh vrnete in vrnili vam bomo denar.

Več kot 100.000 kosov pohištva

Naš cilj je, da bi bila naša ponudba največje v Sloveniji.

Zagotovljeno najnižja cena

V kolikor ste izdelek našli ceneje, bomo ceno izenačili, hkrati pa vam bomo zagotovili brezplačno dostavo.

1 naročilo = 1 drevo

Za vsako naročilo, ki ga prejmemo, bomo posadili drevo. Z vašo pomočjo bomo posadili na tisoče dreves.