0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Nadvzmetnica RS24

Priporočen

Mere in lastnosti

Več tukaj:
Višina:
50 mm
Širina:
1800 mm
Dolžina:
2000 mm
Teža:
8 kg
Okvirni čas dostave:
14 delovnih dni
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti
Žimnice funkcije:
  • Snemljiva prevleka za vzmetnico
  • Pralna
  • Dvostranski
  • Antialergično
Vrsta vzmetnice:
  • Poliuretanske pene
Lastnosti vzmetnice:
  • Termoplastičen material
  • 7 anatomskih con
Čvrstost vzmetnice:
  • Srednje trda
Barva:
  • Bela
Izbira barve:
  • Ne
Izvor:
Evropa

Dodatne informacije

7-conska opora telesa
Termoelastična pena
Srednje trda
Prevleka se pere pri 30° C
Antialergična
Dvostranska
Snemljiva prevleka
Poliuretanska pena

7-conska opora telesa

Dno vzmetnice je zasnovano tako, da enakomerno porazdeli telesno težo in omogoča popolno sprostitev. Dva različno mehka polnila služita za ravno pravo trdoto vzmetnice med uporabo. Sestava vzmetnice je razporejena tako, da so deli telesa, ki so med spanjem najbolj pod pritiskom na primer ramena in zadnjica mehkejši, predel v bližini glave, pasu, stegen in stopal pa so bolj trdi. Ta porazdelitev omogoča ohranjanje pravilnega položaja hrbtenice in maksimiranje mišične sprostitve med spanjem.

Termoelastična pena

Termoelastično polnilo je viskoelastična pena, ki se odziva na telesno težo in temperaturo. Predel ležišča, ki je najbolj pod pritiskom, se lažje prilagodi položaju spanja. To omogoča telesu sprostitev in pomaga pri udobju spanja. Gosta površina vzmetnice je manj zrakoprepustna, iz tega razloga je priporočljivo pogosteje prezračevati te vzmetnice. Prav tako niso priporočljive za ljudi, ki imajo višjo telesno temperaturo.

Dvostranska

Ta vrsta vzmetnic je v primerjavi z običajnimi vzmetnicami primernejša, saj jih lahko uporabljamo z obeh strani. Običajno so dvostranske vzmetnice razdeljene v dve skupini: enake in različne trdote. Pri vzmetnicah z različno trdoto je ena stran vzmetnice trdna, druga pa srednje trdna. Vse dvostranske vzmetnice je priporočljivo obračati vsakih nekaj mesecev, kar bo skoraj podvojilo življenjsko dobo vzmetnice.

Poliuretanska pena

Poliuretan ali običajna pena je izjemno lahek material, ki enakomerno porazdeli telesno težo in pomaga ohranjati hrbtenico v pravilnem položaju. Te vzmetnice nimajo visoke zračne prepustnosti, zato je priporočljivo, da se vzmetnico obrača čim pogosteje, da čim dlje ohrani svoje prvotne lastnosti.


Priporočen

Izdelek priporoča naša ekipa. Kaj to pomeni?

V ponudbi imamo na desetine tisoč modelov pohištva, ki jih dobavljamo od različnih proizvajalcev. Iz tega razloga je vse, preden jih vključimo v ponudbo, praktično nemogoče preizkusiti. Proizvajalca tega izdelka je priporočila naša ekipa, ker izpolnjuje naslednje kriterije: dobro pakiranje, kratek čas dostave, razmerje med ceno in kvaliteto, malo reklamacij in dobra prodaja. Samo slaba polovica naših izdelkov ima to oznako, zato ste lahko prepričani, da ste izbrali najboljši izdelek.

MNENJA STRANK MNENJA STRANK

Sorodni izdelki Sorodni izdelki