0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Mere in lastnosti

Več tukaj:
Višina:
220 mm
Širina:
1200 mm
Dolžina:
2000 mm
Teža:
28 kg
Okvirni čas dostave:
20 delovnih dni
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti
Vrsta vzmetnice:
  • Z vzmetjo (multipocket)
Prevleka za vzmetnico:
  • Odstranljiv
  • Protiglivično
  • Pralna
Lastnosti vzmetnice:
  • Kokosov sloj
  • 7 anatomskih con
  • Poliuretanske pene
  • Dvostranski
Čvrstost vzmetnice:
  • Trda
Izbira barve:
  • Ne
Izvor:
Evropa
Koda izdelka:
47921

Dodatne informacije

Žepkaste vzmeti Multipocket
Poliuretanska pena
Kokosova vlakna
7-conska opora telesa
Ortopedske lastnosti
Trda vzmetnica
Protiglivično
Snemljiva prevleka
Prevleka se pere pri 60° C
Dvostranska
Priporoča se obračanje vzmetnice vsake 2-3 mesece
Priporoča se uporaba letvenega dna

Žepkaste vzmeti Multipocket

Vzmetnice z vzmetmi »Multipocket« imajo večje število vzmeti kot običajne vzmetnice »Pocket«. Vsaka vzmet je zavita v svojo vrečko, tako da se celotna površina vzmetnice ne odzove na gibanje. Vzmeti se premikajo le tam, kjer čutijo telesno težo. Na takih vzmetnicah se lahko prosto premikamo, ne da bi premaknili celotno površino vzmetnice. Zaradi večjega števila vzmeti in bolj udobne opore hrbtenici se telo med spanjem bolj sprosti, kar pomaga pri kvaliteti spanja.

Poliuretanska pena

Poliuretan ali običajna pena je izjemno lahek material, ki enakomerno porazdeli telesno težo in pomaga ohranjati hrbtenico v pravilnem položaju. Te vzmetnice nimajo visoke zračne prepustnosti, zato je priporočljivo, da se vzmetnico obrača čim pogosteje, da čim dlje ohrani svoje prvotne lastnosti.

Kokosova vlakna

Naravna plast kokosa v vzmetnicah ima izjemno zračno prepustnost, kar pomeni, da se v njej ne nabira vlaga, med spanjem na taki vzmetnici pa se boste tako počutili prijetno tudi v vročih dneh. Kokosova vlakna, vzmetnici dajejo trdoto in zagotavljajo trdno oporo hrbtenici. Zaradi tega so te vzmetnice priporočljive za dojenčke in ljudi, ki med spanjem čutijo bolečine v hrbtu. Kokosova plast ima tudi antibakterijske lastnosti saj preprečuje nabiranje pršic.

7-conska opora telesa

Dno vzmetnice je zasnovano tako, da enakomerno porazdeli telesno težo in omogoča popolno sprostitev. Dva različno mehka polnila služita za ravno pravo trdoto vzmetnice med uporabo. Sestava vzmetnice je razporejena tako, da so deli telesa, ki so med spanjem najbolj pod pritiskom na primer ramena in zadnjica mehkejši, predel v bližini glave, pasu, stegen in stopal pa so bolj trdi. Ta porazdelitev omogoča ohranjanje pravilnega položaja hrbtenice in maksimiranje mišične sprostitve med spanjem.

Ortopedske lastnosti

Ortopedska vzmetnica se popolnoma prilagodi oblikam telesa in zagotavlja pravilen položaj hrbtenice med spanjem. Večina teh vzmetnic je bolj trda, zato so najprimernejše za ljudi z bolečinami v hrbtu. Vzmetnica je zasnovana tako, da enakomerno porazdeli telesno težo in prepreči nastanek pritiska na vratu, hrbtu in bokih.

Dvostranska

Prednost takšnih vzmetnic je ta, da jih lahko uporabljamo z obeh strani. Običajno so dvostranske vzmetnice razdeljene v dve skupini: vzmetnice z enako in različno trdoto. Prve so enako trde iz obeh strani, medtem ko se trdota pri drugih razlikuje glede na to, kako je obrnjena. Vse dvostranske vzmetnice je priporočljivo obračati vsakih nekaj mesecev.

Nega vzmetnice

Za podaljšanje življenjske dobe vzmetnice je vredno vedeti nekaj bistvenih stvari o tem, kako zanjo pravilno skrbeti.

Pomembno je omeniti, da se luknjice v vzmetnici (cca 2 cm) ne štejejo za tovarniško napako.

Kako lahko pomagamo ohraniti prvotno obliko vzmetnice?


• Priporočljivo je, da vzmetnico obrnete vsake 2-3 mesece.

• Priporočljivo je, da uporabite posteljno dno z letvicami razmaknjenimi največ 3 cm.


Priporočen

Izdelek priporoča naša ekipa. Kaj to pomeni?

V ponudbi imamo na desetine tisoč modelov pohištva, ki jih dobavljamo od različnih proizvajalcev. Iz tega razloga je vse, preden jih vključimo v ponudbo, praktično nemogoče preizkusiti. Proizvajalca tega izdelka je priporočila naša ekipa, ker izpolnjuje naslednje kriterije: dobro pakiranje, kratek čas dostave, razmerje med ceno in kvaliteto, malo reklamacij in dobra prodaja. Samo slaba polovica naših izdelkov ima to oznako, zato ste lahko prepričani, da ste izbrali najboljši izdelek.

MNENJA STRANK MNENJA STRANK

Sorodni izdelki Sorodni izdelki