0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna
Brezplačna dostava

Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom (do mesta, dostopnega s tovornim vozilom) in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas.

Plačilo ob dostavi

Predplačilo ni potrebno. Plačate lahko z gotovino ali s kartico ob dostavi. Ponujamo tudi obročno odplačevanje.

Brezplačno vračilo v 365 dneh

Če s pohištvom niste 100% zadovoljni, ga lahko v 365 dneh vrnete in vrnili vam bomo denar.

Več kot 100.000 kosov pohištva

Naš cilj je, da bi bila naša ponudba največje v Sloveniji.

Zagotovljeno najnižja cena

V kolikor ste izdelek našli ceneje, bomo ceno izenačili, hkrati pa vam bomo zagotovili brezplačno dostavo.

1 naročilo = 1 drevo

Za vsako naročilo, ki ga prejmemo, bomo posadili drevo. Z vašo pomočjo bomo posadili na tisoče dreves.

1 naročilo = 1 drevo

VERJAMEMO V MOČ SAJENJA DREVES

Ko kupujete pohištvo od skupine Pohistvo.si, za vsako dostavljeno naročilo posadimo drevo.

Ta drevesa pomagajo pri obnavljanju okolja, zmanjšujejo vpliv klimatskih sprememb in ustvarjajo bolj zelen planet za prihodnje generacije. V državah v razvoju to ljudem pomaga pri pridelavi hrane in gradnji trajnostnih domov za njihove družine. Poleg tega je bilo razvitih nekaj obetavnih in v podnebje usmerjenih gozdarskih sistemov, ki pomagajo pri povečanju količine pridelkov, obnovi rodovitnosti zemlje, učinkovitosti pri uporabi vode in shranjevanju ogljika.

Program sajenja dreves, ki ga podpiramo, kmetovalcem v državah v razvoju pomaga pri gradnji trajnostnih kmetij. Za vsako naročilo posadimo drevo, kar pomaga pri izgradnji kmečkih skupnosti, lokalnim prebivalcem pa omogoča, da ohranjajo okolje, v katerem živijo, da sami pridelujejo hrano in da zase in svoje skupnosti ustvarijo trajnosten prihodek in prihodnost.

S sistematično zasaditvijo posameznih vrst hitrorastočih dreves, sadnih dreves, listavcev in prehrambenih rastlin v obdobju 4 let lahko družine spremenijo svoje življenje na bolje za vedno. Udeleženci v programu zasadijo na tisoče dreves, ki družinam zagotavljajo trajnostne vire hrane, krme za živali, pridelkov za prodajo, lesa za gorivo, kar jim pomaga pri povečanju letnega prihodka.
 


Več informacij trenutno na voljo