Kategorije

Vsebina košarice

0

Vaša košarica je prazna

  • Pozdravljeni!

  • Seznam želja

1 naročilo = 1 drevo

VERJAMEMO V MOČ SAJENJA DREVES

Drevesa preprečujejo globalno segrevanje in ustvarjajo bolj zeleno okolje za prihodnje generacije. V državah v razvoju drevesa dajejo ljudem priložnost, da pridelujejo hrano in ustvarjajo trajnostni vir dohodka za svoje družine.

Ko kupujete pohištvo od skupine Pohistvo.si, za vsako dostavljeno naročilo posadimo drevo.

Ta drevesa pomagajo pri obnavljanju okolja, zmanjšujejo vpliv klimatskih sprememb in ustvarjajo bolj zelen planet za prihodnje generacije. V državah v razvoju to ljudem pomaga pri pridelavi hrane in gradnji trajnostnih domov za njihove družine. Poleg tega je bilo razvitih nekaj obetavnih in v podnebje usmerjenih gozdarskih sistemov, ki pomagajo pri povečanju količine pridelkov, obnovi rodovitnosti zemlje, učinkovitosti pri uporabi vode in shranjevanju ogljika.

Program sajenja dreves, ki ga podpiramo, kmetovalcem v državah v razvoju pomaga pri gradnji trajnostnih kmetij. Za vsako naročilo posadimo drevo, kar pomaga pri izgradnji kmečkih skupnosti, lokalnim prebivalcem pa omogoča, da ohranjajo okolje, v katerem živijo, da sami pridelujejo hrano in da zase in svoje skupnosti ustvarijo trajnosten prihodek in prihodnost.

S sistematično zasaditvijo posameznih vrst hitrorastočih dreves, sadnih dreves, listavcev in prehrambenih rastlin v obdobju 4 let lahko družine spremenijo svoje življenje na bolje za vedno. Udeleženci v programu zasadijo na tisoče dreves, ki družinam zagotavljajo trajnostne vire hrane, krme za živali, pridelkov za prodajo, lesa za gorivo, kar jim pomaga pri povečanju letnega prihodka.

Več informacij trenutno na voljo