Kategorije

Izjava o zasebnosti

1. Vaša zasebnost nam je pomembna. Držimo se treh najpomembnejših načel:

1.1. Ne iščemo Vaših podatkov, če to zares ni potrebno.

1.2. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali ali pa delili s tretjo osebo, razen v primerih zakonskih obveznosti, za potrebe izboljšanja naših izdelkov ali pa zaščito svojih pravic.

1.3. Osebnih informacij ne shranjujemo, razen v primerih potrebe po tekočih poslih na našem strežniku.


Obiskovalci spletne strani

2.1. Kot večina spletnih strani, Pohistvo.si zbira in uporablja podatke kot so brskalnik, izbrani jeziki, obiskane strani, datum in čas obiska, interesne dejavnosti obiskovalcev spletne strani Pohistvo.si in način, kako posamezniki izdelke iščejo in uporabljajo.


Varovanje osebnih podatkov

3.1. Pohistvo.si omogoča dostop do osebnih podatkov obiskovalcev samo svojim zaposlenim, izvajalcem in povezanim organizacijam:

3.2. tistim, ki so potrebni da bi omogočili delovanje spletne strani Pohistvo.si, oziroma da bi omogočili storitve spletne strani Pohistvo.si.

3.3. tistim, ki so se strinjali da ne bodo razkrivali informacij tretjim osebam. Del zaposlenih, izvajalci ali pa povezane organizacije se lahko nahajajo izven Vaše države. Z uporabljanjem spletne strani Pohistvo.si se strinjate deliti podatke z navedenimi strankami.

3.4. Za oceno kakovosti kupljenih izdelkov vas lahko po zaključenem naročilu kontaktiramo po elektronski pošti. Prosimo vas, da pustite oceno kupljenega izdelka. Vaš elektronski naslov lahko v ta namen posredujemo tretjim osebam. Za Eurotrade1 d.o.o. to storitev zagotavlja podjetje TestFreaks AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm, Švedska.

3.5. Z oddanim mnenjem in fotografijo se kupec strinja z objavo le-teh v spletnih družbenih omrežjih Pohistvo.si.

3.6. Če se naročite na naše novičke, lahko vaš elektronski naslov posredujemo tretjim osebam. Storitev pošiljanja novic za Eurotrade1 zagotavlja podjetje UAB MailerLite, Jono Basanavičiaus str. 15, LT-03108 Vilna, Litva.

3.7. Pohistvo.si ne bo razkrilo, dalo v najem ali prodalo potencialno zasebnih in osebnih podatkov tretjim osebam, razen če gre za sodni poziv, sodni nalog ali druge zahteve pravnih storitev, ali če Pohistvo.si meni, da obstaja potreba za zaščito avtorske pravice ali druge pravice podjetja Pohistvo.si, tretje strani, ali javnosti na splošno. Če ste registriran uporabnik Pohistvo.si in ste nam poslali poštni naslov, lahko Pohistvo.si občasno pošilja e-pošto z novicami, prosi za povratne podatke, ali pošilja ponudbe ki vas obveščajo o novostih na spletni strani Pohistvo.si in naših izdelkih. Pričakujemo da bo taka e-pošta poslana redko. Če nam pošljete sporočilo (kakršne koli povratne informacije po e-pošti, ali e-pošto naši podpori za stranke), si pridržujemo pravico do objave vprašanj in odgovorov za pomoč drugim strankam.

Pohistvo.si izvaja vse možne ukrepe za zaščito nepooblaščenega dostopa, uporabo ali spremembo in potencialno nevarne uporabe osebnih podatkov.


Kako varujemo Vaše podatke?

4.1. Uvedli smo vrsto varnostnih ukrepov za zaščito vaših osebnih podatkov pri pošiljanju naročil ali dostopa do vaših osebnih podatkov.

4.2. Uporabljamo in ponujamo varen strežnik. Vsi občutljivi podatki, ki se prenašajo čez Secure Socket Layer (SSL) protokola, so zakodirani v naši zbirki baze podatkov in so na voljo samo pooblaščenim osebam s posebnimi pravicami dostopa do teh sistemov.


Uporaba podatkov

5.1. Zbrane podatke uporabljamo na naslednje načine:

5.1.1. Občasno pošiljanje naših novic in promocije.

5.1.2. Da bi zagotovili najbolj učinkovito delovanje spletne strani za vas in vaš računalnik.

5.1.3. Da bi vam zagotovili podatke, izdelke in storitve, ki jih želite od nas, za katere mislimo, da bi Vam bili koristni (če ste se strinjali s tem, da vas kontaktiramo).

5.1.4. Da bi lahko opravili obveznosti različnih pogodb in naročil.

5.1.5. Da bi vam lahko omogočili delovanje interaktivnih lastnosti naših storitev, ki ste se jih odločili uporabljati.

5.1.6. Da bi vas obveščali o spremembi naših storitev.

5.2. Da vas lahko obvestimo o morebitni spremembi deljenja vaših podatkov tretjim osebam (kjer imate možnost odjave; trenutno nimamo namena deliti Vaših podatkov s tretjimi osebami, vendar če bomo to storili v prihodnosti, boste obveščeni in dobili možnost odjave iz poštnih seznamov s strani tretjih oseb.

Upravljanje in brisanje osebnih podatkov

Kupec ima pravico dostopati do svojih osebnih podatkov in ima pravico zahtevati popravek napačnih, nepopolnih in ne točnih osebnih podatkov ali izbrisati osebne podatke, tako, da to pisno zahteva preko elektronske pošte. E-mail: [email protected]. V tem primeru mora prodajalec takoj izpolniti zahtevo kupca (v 30 dneh).


Naslov in piškoti

6.1. Obstaja možnost zbiranja informacij o Vašem računalniku, tudi IP naslova, operativnega sistema, vrsto brskalnika zaradi administracijskega sistema in izdelave priprave obvestila za oglaševanje. Navedeni statistični podatki o načinu uporabe brskalnika ne razkrivajo nobenih osebnih podatkov.

6.2. Iz istega razloga zbiramo informacije o splošni uporabi interneta z uporabo piškotka, ki se shranjuje na trdi disk vašega računalnika. Piškotki so sestavljeni iz informacij, ki so premesene s trdega diska vašega računalnika. Pomagajo nam pri izboljšanju naše spletne strani in zagotavljanju kakovostnih storitev. Omogočajo nam:

6.2.1. Ocenjevanje vzorcev občinstva in uporabe;

6.2.2. Shranjevanje informacij o vaših željah in individualni prilagojenosti naše spletne strani vašim osebnim interesom.

6.2.3. Pospešiti vaše iskanje.

6.2.4. Prepoznavanje in vrnitev na našo spletno stran.

6.3. V času vašega obiska se lahko uporabljajo naslednje vrste piškotkov:

6.3.1. Piškotki, ki se izbrišejo po vsaki vaši uporabi.

6.3.2. Trajni piškotki pri uporabi spletnega mesta uporabljajo za preprečevanje zaznave vaše države na začetku vsakega pregleda.

6.3.3. E-mail piškotki, ki vnesejo e-pošto v vaš računalnik ali dostopajo do naše spletne strani, ko obiščete našo spletno stran.

6.3.4. Piškotki tretje strani, ki jih uporobljajo naši partnerji, da bi nam lahko pomagali s primerjavo števila obiskov na strani in pri oglaševanju.

6.4. V kolikor želite prepovedati uporabo piškotkov, lahko v vsakem trenutku aktivirate nastavitve, ki vam bodo omogočile zavrnitev piškotkov. V tem primeru boste imeli omejen dostop do nekaterih delov naše spletne strani. Če ste onemogočili možnost zbiranja piškotkov na vašem brskalniku, bo naš sistem izbral registracijo na spletni strani. Če nadaljujete z uporabo strani brez blokiranja piškotkov, se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani.

6.5. Brisanje shranjenih poškotkov za:


Pogoji uporabe, obvestila in revizije

7.1. V primeru kakršnihkoli vprašanj v zvezi z zasebnostjo na spletni strani Pohistvo.si prosimo stopite v stik z nami s podrobnim opisom, nato pa vam bomo poskusili odgovoriti na vprašanje v najkrajšem možnem času.

7.2. Naše poslovanje se nenehno spreminja, zato lahko spremenimo pogoje za varstvo podatkov, pogojev uporabe in prodaje. Zaželeno je, da preverite morebitne spremembe. Če ni navedeno drugače, ne bomo spreminjali svoje politike in prakse na račun zasebnosti uporabnikov in informacij zbranih brez predhodne pridobitve soglasja.

 

Piškotki (ang. cookies)