Kategorije

Dostava

Strankam ponujamo najhitrejšo dostavo pohištva na trgu - pohištvo dostavimo v povprečju v manj kot 10 delovnih dneh (predviden čas dostave za vsak kos pohištva je drugačen in je naveden v opisu), če je le mogoče, ta čas skrajšamo.

  • Vsa naročila v Sloveniji dostavimo brezplačno do mesta, ki je dostopno s tovornim vozilom.
  • Dostavljamo z lastno dostavno službo - pohištvo pa, dokler ga ne pripeljemo do vašega doma, varno skladiščimo sami.
  • Vsa naročila lahko, ko jih prejmemo od proizvajalca, brezplačno prevzamete v našem skladišču v Ljubljani.
  • Za doplačilo v znesku 20 € (na območju Mestne občine Ljubljana) ali 30 € (preostala Slovenija) vam naš voznik pohištvo lahko prinese v stanovanje (kadar je to mogoče).
  • Pohištvo je običajno razstavljeno in v škatlah. Vključena so navodila za sestavljanje.

Dan pred dostavo stranke pokličemo in se dogovorimo za čas dostave.

V opisu izdelkov je običajno naveden čas dostave, ki ga štejemo od potrditve naročila, t.j od dneva, ko je bilo naročilo telefonsko preverjeno in potrjeno. Po elektronski pošti vas bomo obvestili o statusu naročila, svojim naročilom pa lahko sledite tu.

Ob dostavi naročila preverite dobavljene artikle in podpišite dokument o dostavi. V primeru, da ste pri prevzemu opazili napake na pohištvu ali je pohištvo nepopolno, to označite na računu ali dokumentu o dostavi. Če ste napako opazili kasneje, nas pokličite na +386 40 675 275 ali nam pišite na info@pohistvo.si.

Če boste plačali z gotovino, imejte ob dostavi pripravljen točen znesek.

Montaža pohištva

Svojih monterjev pohištva nimamo, vam pa lahko priporočimo zunanjega izvajalca, ki se s tem ukvarja. Cena montaže je odvisna od posamezne situacije in jo dogovorite neposredno z izvajalcem.

Dostava v tujino

Dostava je mogoča v vse države, kjer imamo spletne trgovine, tako da naročilo oddate na spletni strani tiste države, kamor želite dostavo - Litva, Latvija, Estonija, Madžarska, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Grčija, Italija, Španija, Francija, Portugalska in Avstrija. Dostava v druge države Evropske unije ni mogoča, vam pa lahko pomagamo organizirati transport. Pošljite nam sporočilo, katero pohištvo ste izbrali in kam bi želeli dostavo.