Brezplačna dostava

Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas.

Plačilo ob dostavi

Predplačilo ni potrebno. Plačate lahko z gotovino ali s kartico ob dostavi. Ponujamo tudi obročno odplačevanje.

Možnost vračila v 365 dneh

Če s pohištvom niste 100% zadovoljni, ga lahko v 365 dneh vrnete in vrnili vam bomo denar.

Zagotovljeno najnižja cena

V kolikor ste izdelek našli ceneje, bomo ceno izenačili, hkrati pa vam bomo zagotovili brezplačno dostavo.

Plačilo

Načini plačila so odvisni od razpoložljivosti storitev na vaši lokaciji. Bančno nakazilo, plačilo po povzetju z gotovino ali s kartico. Račun prejmete skupaj z naročenim izdelkom.

 

Bančno nakazilo

Če se odločite za plačilo z bančnim nakazilom pred dostavo, vam bomo poslali podatke o plačilu na e-poštni naslov. Plačilo mora biti vidno najmanj 2 dni pred dostavo (na dan dostave moramo imeti potrdilo, da je znesek v celoti plačan). Če se odločite za plačilo z bančnim nakazilom, boste po plačilu celotnega zneska na račun prejeli potrditveno e-sporočilo o prejetem plačilu. Račun boste dobili ob dostavi blaga skupaj z garancijo.

Podatki za plačilo:
Ime podjetja: EUROTRADE1 d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 2900 0005 2100 497
Sklicna številka: Številka naročila
SWIFT / BIC: BACXSI22, UniCredit banka Slovenija d.d.

 

Gotovina ob dostavi

Za vaše udobje lahko izbrane izdelke plačate prav tako kot v trgovini – z gotovino. Na ta način boste izdelke plačali šele ob dostavi in ne ob naročanju izdelkov. Ob dostavi vam bo dostavljavec izdal račun za celotno naročilo.

 

Kreditna ali debetna kartica ob dostavi

Naš voznik ima POS terminal, s katerim lahko plačate pri dostavi. Sprejemamo vse debetne in kreditne kartice. Na obroke lahko plačate s karticami Diners, Karanta, NLB Visa ter NLB Marstercard. Obročno plačilo je možno na 2 - 24 obrokov brez obresti in brez dodatnih stroškov. Minimalni znesek nakupa je 200,00 EUR.

 

Zagotovljeno najnižja cena

Našo ceno izenačimo z najnižjo ceno enakega izdelka v kateri koli spletni trgovini v Sloveniji, hkrati pa nudimo tudi brezplačno dostavo.

Če želite ceno izenačiti, nam pošljite povezavo do druge spletne trgovine v Sloveniji, kjer bosta izdelek in cena jasno razvidna.

Povezavo za izenačitev cene nam lahko pošljete preko elektronske pošte, v sporočilu na omrežju Facebook ali pa v komentarju, ko boste oddali naročilo.

Izenačitev cene ne velja, če:

  • Lastnosti izdelka niso enake izdelku na naši spletni strani;
  • Se izdelka v povezavi, ki jo je stranka poslala, ne da naročiti;
  • Izdelek ni nov, je poškodovan ali obnovljen.

Pri izenačitvi cene, dodatni popusti niso mogoči.