Kategorije

Vsebina košarice

Košarica je prazna
  • Profil
  • Seznam želja
  • Cart
    Košarica je prazna

Zgodovina našega podjetja

Fokus našega vsakdana ni samo pohištvo, ampak predvsem zadovoljstvo naših strank. Želimo jim pomagati pri ustvarjanju udobnega doma in dobro se zavedamo, da je njihovo zadovoljstvo na prvem mestu.

S tem zavedanjem smo dosegli že veliko zmag. Danes smo prisotni v 15 evropskih državah in vsako leto se širimo na nove trge.

Zavedamo se, da stranke lahko zadovoljimo le, če so zadovoljni tudi naši zaposleni. Iz tega razloga uspehe delimo z njimi in jim ponujamo priložnosti za samouresničevanje. Vsi naši top menedžerji so kariere začeli z delom neposredno s strankami ali v logistiki. Zaradi tega se ne zapirajo v pisarne in poznajo vse dnevne operativne procese ter potrebe strank. S tem nas vsakodnevno opominjajo, da se trud izplača. Pozitivna naravnanost, vztrajnost in predanost delu ter strankam pomeni karierno napredovanje - ne glede na leta ali izobrazbo.

Poleg tega se trudimo biti družbeno koristni in z donacijami pomagati ljudem v stiski. Naša skrb pa je tudi okolje: za vsak kos pohištva, ki ga stranke kupijo, posadimo drevo. Posadili smo ji že več kot milijon!

Naša ekipa

Služba za podporo strankam

Naš cilj so zadovoljne stranke in to je naša najboljša investicija. Naše storitve se ne končajo z nakupom pohištva, ampak se nadaljujejo, kadar stranke potrebujejo pomoč ali če se vrnejo v našo spletno trgovino.

Zavedamo se, da je nakup pohištva pomembna odločitev v življenju naših strank - pri nekaterih gre za pohištvo za novo stanovanje, pri drugih pa za dolgo pričakovano prenovo. Z veseljem jim pomagamo in ne štejemo časa, ki ga preživimo s strankami.

Ekipa za logistiko

V Sloveniji pohištvo do vrat dostavljamo z lastno dostavno službo. Logistika na področju pohištva je zapletena in, da bi stranki lahko zagotovili najboljšo storitev, to počnemo sami.

Naša naloga je, da poskrbimo za varno in hitro dostavo do strankinega doma. Smo neposredni in zelo osredotočeni na podrobnosti, zaradi česar se lahko hitro prilagajamo potrebam strank in zelo dinamičnemu okolju.

Naši dosežki

Web Retailer Award

Web retailer 2017 & 2019 - WEB CHAMPION Award & Category Award

Web retailer 2021 & 2022 - Category Award