Kategorije

Kolekcija pohištva Concept Pro Lenart AH

Živahna dnevna soba in kreativna pisarna, kjer se rodijo izjemni projekti - vse v enem. Lahko je tudi otroško igrišče, ki se ponoči prelevi v pravo, udobno spalnico. Je to sploh mogoče? Absolutno - s temi posteljami! Le nekaj sekund potrebujete, da kateri koli prostor v vašem domu spremenite v spalnico. To je postelja, ki je skrita v omari. Razbremeni vam prostor, ki bi ga običajno zasedla vaša tradicionalna postelja ali pa mogoče kavč, ki običajno ni najboljša dolgotrajna rešitev za vsakodnevno spanje. Priprava ali zlaganje postelje vam vzame le nekaj sekund, kar pomeni, da svojo dnevno sobo lahko zelo hitro spremenite v spalnico ali pa spalnico v pisarno. Vse to je mogoče, saj s sodobnim dizajnom istočasno ohranjate nočno udobje in estetski dnevni prostor.

Te postelje so prav tako udobne kot tradicionalne postelje. Konstrukcija postelje ima vgrajeno vzmetenje s kovinskim okvirjem, ki zagotavlja pravilno oporo za vzmetnico. Poleg tega lahko sami po svojih željah izberete vzmetnico do debeline 18 cm. Pomembno je omeniti, da so veličine postelj prilagojene standardnim dimenzijam vzmetnic - od 90 do 180 cm široke in 200 cm dolge.

Pri vseh projektih je varnost na prvem mestu. Ključna varnostna lastnost je premišljeno oblikovana postelja. Druga pomembna stvar je izbira primernih in varnih elementov, s katerimi posteljo pritrdite na steno. Stenska postelja je opremljena z varnostno ključavnico, ki varuje pred nenamernim odpiranjem. Vgrajen dvižni mehanizem z vzmetmi, delno prevzame breme in pomaga pri dvigovanju ležišča. Svoj prostor za spanje si boste lahko pripravili brez napora - to je eden izmed mnogih razlogov, zakaj si mladi ljudje in ljudje, ki živijo v garsonjerah, to pohištvo tako pogosto izberejo za svojo spalnico.

Sortiraj izdelke

Najdeni proizvodi 3
Cena

 – 

  • 290
  • 300

Sortiraj izdelke

Cena

 – 

  • 290
  • 300
Kotna pisalna miza Concept Pro Lenart AH102 (Artisan hrast)
Vš: 93 cm, Š: 136 cm, Gl: 115 cm
295 
+2 Več barv
Dostava v delovnih dneh: ~5
Kotna pisalna miza Concept Pro Lenart AH102 (Siva)
Vš: 93 cm, Š: 136 cm, Gl: 115 cm
295 
+2 Več barv
Dostava v delovnih dneh: ~5
Kotna pisalna miza Concept Pro Lenart AH102 (Svetlo zelena)
Vš: 93 cm, Š: 136 cm, Gl: 115 cm
295 
+2 Več barv
Dostava v delovnih dneh: ~5