0
Košarica

Vsebina košarice

Košarica je prazna

Mere in lastnosti

Višina:
826 mm
Širina:
2134 mm
Globina:
1537 mm
Višina sedišča:
430 mm
Širina sedeža:
1945 mm
Globina sedišča:
585 mm
Širina spalnega prostora:
1055 mm
Dolžina spalnega prostora:
1945 mm
Teža:
60 kg
Največja nosilnost:
272 kg
Okvirni čas dostave:
7 delovnih dni
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti
Funkcija spanje:
 • Ja
Mehanizem za razteg v spalno pozicijo:
 • Click-Clack
Noge:
 • Lesena
Predal:
 • Ja
Vzmeti:
 • Ne
Kot univerzalna:
 • Ja
Barva:
 • Svetlo siva
Izbira barve:
 • Ja
Materiali:
 • Blago
Material trupa:
 • Prevleka iz naravnega lesa
Vrsta materiala:
 • Velvet
Izvor:
Azija

Dodatne informacije

Enaka tkanina
Univerzalno pohištvo
Žamet
S prostorom za posteljnino
S funkcijo spanja
Lesene noge
Mehanizem »Click-Clack«

Enaka tkanina

Tkanina na hrbtni strani pohištva je enaka kot tkanina glavnega/vidnega dela pohištva. Takšno pohištvo lahko postavite na sredino prostora.

Univerzalno pohištvo

To pohištvo je odlično za tiste, ki so v dvomih glede njegove postavitve, saj je možna tako leva kot desna postavitev. Pred sestavljanjem boste lahko razmislili, katera postavitev vam odgovarja in pohištvo tako tudi sestavili.

Žamet

Žamet je tkanina z razkošno teksturo in videzom. To je mehka tkanina, ki spreminja odtenek, odvisno od osvetlitve in smeri postavitve niti. Najboljše lastnosti tkanine razkrivajo temne zemeljske barve: zelena, temno rjava, siva, modra. Pri proizvodnji žametov se uporabljajo sintetični, viskozni ali poliamidni materiali. Tkanina je izjemno priljubljena in se pogosto uporablja v notranjosti za izdelavo oblazinjenega pohištva in drugih notranjih detajlov, kot so okrasne blazine. Žamet se zlije z notranjostjo vašega doma, zato ga ne izpustite pri izbiri novih tkanin. Ponekod žametna površina lahko izgubi žametne lastnosti, kar je del žametnega čara. Kako skrbeti za žamet? Mehka krtača ali ročni parilnik bo pomagal oživiti tkanino. V primeru, da se tkanina polije, jo takoj obrišite z vpojno krpo. Ne drgnite površine, saj lahko to poškoduje tkanino. Za to tkanino uporabljajte samo čistila za žamet ali toplo vodo in milo. Pred čiščenjem tkanine preverite čistilo na skritem mestu.

Mehanizem »Click-Clack«

Gre za preprost mehanizem, ki je zelo enostaven za uporabo. Potrebni sta le dve potezi, da je pohištvo pripravljeno za spanje. Naslonjalo za hrbet povlecite proti sebi, doker ne začutite, da se je zaklenilo v položaju. Nato pa ga spustite, dokler pohištvo ni popolnoma raztegnjeno. Pohištvo nazaj v prvotno pozicijo vrnemo tako, da ponovimo omenjene korake, vendar v nasprotnem vrstnem redu. Priporočljivo je, da pohištvo s tem mehanizmom, ne stoji trdno ob steni.

MNENJA STRANK MNENJA STRANK

Sorodni izdelki Sorodni izdelki